Andreu Manresa: "Si no hagués fet tants i tants pambolis no seria la persona que som ara"
El periodista rep el reconeixement de Tafoner Major de la Denominació d'Origen Oli de Mallorca
PalmaEl consell regulador de la Denominació d'Origen (DO) Oli de Mallorca va designar el periodista Andreu ManresaTafoner Major 2016-2017, en reconeixement a la seva difusió de l'arrelament de l'oli d'oliva en la cultura mallorquina.
Segons va informar, en un comunicat, l'organisme que gestiona el distintiu de qualitat de l'oli mallorquí, també es premia Manresa per divulgar "la important tasca duta a terme per tots els que formen la Denominació d'Origen, per tal d'aconseguir un oli d'oliva verge extra de qualitat immillorable apreciat arreu del món". "És un privilegi que la crònica d'aquesta evolució, d'aquest nou ressorgiment de l'oli a Mallorca, hagi estat descrita i difosa per Andreu Manresa", va manifestar a l'acte el president de la DO, Sebastià Solivellas, amb referència als textos sobre gastronomia popular que el periodista publica cada setmana al diari 'El País'.
El cronista, avui director general d'IB3, va agrair el reconeixement: "Possiblement, si no hagués fet tants i tants pambolis, si no hagués mullat tant de pa en l'oli i hagués fregit tants ous, no seria la persona que som ara", va declarar.
A l’acte, que es va celebrar dilluns a la finca el Colomer de Palma, hi van participar envasadors i productors del Consell Regulador, a més d'altres personalitats del sector, i va ser clausurat pel conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal.