HI VÉNS O HI VAS?

La cuina de Vanda té hereus a Palma

Piergiorgio Copello porta L’Altra Pizza de Ciutat. L’èxit d’aquest petit restaurant en el seu primer any ha fet que ara també et duguin el sopar a casa

La cuina de Vanda té hereus a Palma
Cristina Ros
16/06/2017
2 min

Fan, sens dubte, algunes de les millors pizzes de Palma. Són de l’escola de Vanda, la gran cuinera bolonyesa establerta fa anys a Llucmajor. Per això duen el nom L’Altra Pizza, que subratllen amb un categòric “l’autentica di Vanda”, fent una crida o posant com a crida els seus orígens.

Es varen establir fa un any a Ciutat, amb Piergiorgio Copello al capdavant. Un senzill cap de cantó prop del Fortí. Una petita però sucosa carta: pizzes, moltes i variades; lasanya, també de verdures; carpaccios de carxofa (només si n’és temporada), de carn o de bacallà; l’autèntica bresaola i unes amanides d’aquestes que et serveixen de plat únic o per posar enmig de la taula mentre cadascú menja el seu plat i unes postres entre les quals destaca la pannacotta de canyella o la de fruita roja.

Per començar, d’entrant, la bruschetta és deliciosa. Guarda els secrets de la pasta de la pizza més prima i cruixent. Com a bons italians, saben que la pizza no s’acaba amb la desena de varietats que s’exporten de manera més comuna. Les pizzes de Vanda, que són les que a Palma fa en Carlos, poden dur el nom de les pizzes més tradicionals, però en posar-li productes molt frescs i de qualitat i, sobretot, en afegir-hi creativitat i coneixements de la cuina casolana de la zona de Bolonya, aquestes pizzes, les de sempre, es converteixen en una “altra cosa”, com diuen sovint els italians.

Deia que es varen establir a Palma fa un any i són molts els veïns de la zona que fan servir L’Altra Pizza i la seva terrasseta per als dies que tenen ganes d’italià. Fins no fa res, te’n podies dur el menjar a casa. La demanda els ha fet oferir la possibilitat de dur-te el sopar a casa. És una opció a tenir en compte.

Carrer de Pau Piferrer, 7 (Palma)

stats