L’oloreta del bon cafè i el berenar sa, a La Molienda
Un baret amb placeta inclosa que respira salut i ambient agradable per degustar productes orgànics i majoritàriament de les Illes
La llet és fresca, duita de Menorca. Els sucs són naturals, per tant, de temporada. Tenen una bona selecció de cafès artesans del Congo, Rwanda, Hondures... tant per prendre allà mateix com per endur-te’ls a casa en bossetes ben dissenyades. El 'porridge', el plat de civada, fruites i llet, del qual diuen que és perfecte per a la salut i sobretot per començar el dia carregat d’energia, és una de les seves especialitats. Fan berenars complets, amb ous, torrades, fruita i més. Una tria de dolços per a les persones més llépoles. I cap al migdia, tenen un bol d’arròs carregat de sabors o hamburgueses vegetarianes. La cervesa és artesana. Els refrescs són orgànics. Treballen amb productes ecològics i, sempre que els és possible, originaris de les Balears.
Parl de La Molienda, un cafè que va obrir fa dos anys i mig a un cap de cantó darrere de la Misericòdia, a Palma, amb placeta per trobar-s’hi encara millor en fer bon temps. Quan varen descobrir aquest local, que abans era un quiosc i que tenia la possibilitat d’oferir terrassa, s’hi traslladaren des del carrer de les Caputxines, on estaven abans. Tres socis, Miquel, Toni i María José, a més de Pepe i Ainhoa, hi fan feina quotidianament fins a les 17 h. Bon humor, simpatia, cordialitat i senzillesa són algunes de les virtuts que s’aprecien des de la primera vegada que els fas una visita.
S’hi està molt bé, tranquil. Té uns finestrals que conviden a estar-s’hi temps, fer-hi feina o badar. I, sobretot, des del moment que hi entres et sents atret per una oloreta de cafè, d’espècies i de bon menjar que desperta la millor part de la memòria. Hi ha moltes persones que diuen que s’hi pren un dels millors cafès de Mallorca. Ja ens ho contareu.
Carrer Bisbe Campins, 11 (Palma)