Oli de Mallorca convoca la cinquena edició del concurs gastronòmic Oleotapa
Els establiments interessats a participar-hi tenen fins al proper 8 de maig per presentar les seves propostes
PalmaLa Denominació d'Origen Oli de Mallorca ha convocat la cinquena edició del concurs de tapes amb oli d'oliva Oleotapa, dirigit a cuiners professionals.
El concurs és per a establiments de restauració de l'illa, per tal de fomentar l'ús de l'oli en les cuines professionals. Els interessats a participar-hi podran enviar les seves propostes culinàries (una recepta acompanyada de fotografia) fins al 8 de maig al consell regulador de la Denominació d'Origen de l'oli mallorquí.
Entre els participants, l'entitat designarà vuit finalistes que hauran de presentar les seves tapes a la final que se celebrarà el 15 de maig a l'Escola d'Hostaleria de Balears.
El guanyador rebrà una selecció de productes Oli de Mallorca valorada en 1.000 euros, un val per a un comerç majorista de 200 euros i una entrada de congressista per a la propera edició del certamen gastronòmic Madrid Fusion.