Reaccions
Balears 19/09/2013

La caixa de resistència passa dels 40.000 € amb ajudes de pertot

Futbolistes, escriptors, música, bars i la entitats pro Països Catalans, entre els donants

1 min

Suport de futbolistes

La solidaritat amb els docents continua i la caixa de resistència arribà ahir als 40.000 euros. L'exfutbolista del Barça Oleguer Presas confirmà ahir haver-hi aportat 1.000 euros.

Els escriptors, 1.261 euros

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana també ha fet una aportació a la caixa de resistència de 1.261 euros: un euro per cada un dels literats adscrits a aquesta associació.

Bar Siset

El bar palmesà Siset (carrer Concepció) contribueix a la vaga aportant part de la caixa que fa de dilluns a dimecres (20 cèntims per cada cervesa i un euro per cada copa). El bar Siset se solidaritza així amb els vaguistes i conviden els seus clients a fer-ho.

Panera Som PPCC

La campanya Som Països Catalans sortejarà una gran panera, valorada en 1.000 euros, el proper 31 d'octubre. Tot el benefici serà per a la caixa de resistència. Discs, llibres, dinars i sopars, cerveses artesanes, entre d'altres, a la panera.

Programa de 'Salvados'

La redacció del programa de televsió Salvados (la Sexta) s'ha posat en contacte amb l'Assemblea de Docents per un possible capítol entorn de la vaga. Responen així a la demanda que li han adreçat més d'11.000 persones per internet.

Lluís Llach i Buenafuente

Així mateix, diferents personalitats dels Països Catalans estan mostrant dia a dia el seu suport a la vaga. Ahir fou el cas del cantautor Lluís Llach i del còmic i presentador de televisió Andreu Buenafuente.

stats