Política Cort 27/07/2023

Cort rebutja incloure Feminisme dins la Regidoria d'Igualtat

“El feminisme no és una qüestió d’una paraula, sinó d’accions”, ha argumentat la regidora de l’àrea, Lourdes Roca

1 min
Javier Bonet, primer tinent de batle; Jaime Martínez, batle de Palma, i Lourdes Roca, segona tinent de batle.

PalmaEl ple de Cort ha rebutjat aquest dijous la proposta del grup socialista d'incloure la paraula 'Feminisme' en la Regidoria de Serveis Socials, Educació, Participació, Ciutadania, Joventut, Interculturalitat i Igualtat, encapçalada per la segona tinent de batle, Lourdes Roca. Amb els vots en contra del PP i de Vox, i a favor del PSOE, MÉS i Unides Podem, la proposta de la regidora socialista Elena Navarro no s'ha tirat endavant.

Els arguments de la regidora de l'àrea, Lourdes Roca, es basen que "el feminisme no és una qüestió d'una paraula, sinó d'accions", i que l'entenen "com una igualtat transversal". A més, ha defensat que "l'equip de batlia el dirigeixen tres dones i que això no vol dir que siguin quotes".

Mentre que Navarro ha subratllat que incloure aquesta paraula és una "qüestió de semàntica, perquè que caigui aquesta paraula invisibilitza, dissol i esborra el concepte", la regidora d'Unides Podem, Lucia Muñoz, ha retret als populars que hagin votat en contra de "totes les lleis feministes".

Muñoz també ha denunciat que en el Govern tampoc inclouen ni tan sols la paraula "igualtat". "El moviment feminista és imprescindible, així com el moviment LGTBI", ha afegit.

stats