Circ

Aquesta és la programació del IV Cicle de circ de Palma 2024

Es durà a terme el cap de setmana del 27 al 29 de setembre amb varietat d'espectacles i activitats circenses a diversos espais de Ciutat

El circ arriba a la ciutat.
ARA Balears
24/09/2024
2 min

PalmaL'Ajuntament de Palma ha presentat aquest dimarts la IV edició del Cicle de Circ de Palma, que es durà a terme el cap de setmana del 27 al 29 de setembre amb varietat d'espectacles i activitats circenses a diversos espais de Ciutat. El programa de la nova edició del Cicle de Circ arrencarà el divendres 27 de setembre amb dos espectacles al passeig del Born. A les 17.00 hores, la companyia Du'k'to presentarà el seu espectacle A rienda suelta, seguit a les 18.00 hores de l'espectacle Cercavilas de Circ, a càrrec de Stromboli i els Estupendos Burruños. La jornada de divendres continuarà a les 19.00 h a la plaça de Miquel Maura, on la companyia Artístico oferirà Up Side Down.

Per tancar el dia, a les 20.00 h al teatre Xesc Forteza, la companyia Federico Medini presentarà la seva obra Llar. El dissabte 28 de setembre, la plaça d'Espanya es transformarà en l'epicentre circense amb la Gran Diada del Circ, des de les 11.00 h fins a les 14.30 h, amb una sèrie d'actuacions per a tota la família com Yompo The Funny Clown; Sin Destino, a càrrec de Clownómadas; Es moix fa meu' de la mà dels components de Xeixa i La primera Tourné, de Pasodoble Circus.

Moment de la presentació a Cort.

L'horabaixa, a la plaça de Miquel Maura, la companyia Dudu Arnalot presentarà el seu espectacle Forat a les 18.00 h. El diumenge 29 de setembre, les activitats de la Gran Diada del Circ es traslladaran novament al passeig del Born, de 10.30 h a 14.00 h, amb les actuacions Mostra Escolar, del Circ Richmoon, i tallers de circ.

Per tancar el cap de setmana, a les 18.00 h a la plaça de Miquel Maura, les artistes Mathilde Michaud i Valentina Russo presentaran En Trenza.

El colofó final el posarà la companyia Totalcirc amb el seu aclamat espectacle Hotel Bucarest, que tindrà lloc a les 18.30 hores al teatre Xesc Forteza.

stats