Sa Negretada
Cultura 09/08/2024

Caspary i Plan-ET, caps de cartell de la primera edició de Sa Negretada

Sa Pobla acollirà el concert amb entrada lliure dia 24 d'agost a la plaça del Mercat

ARA Balears
1 min
Cartell de la primera edició de Sa Negretada

PalmaSa Negretada és el nou esdeveniment organitzat pel col·lectiu Sa Negreta de sa Pobla per celebrar el final de l’estiu. Serà un concert d’entrada lliure que es farà a la plaça del Mercat el dissabte 24 d’agost. Hi participaran tres grups poblers: els incipients Dry Eyes, el DJ Set de Nøn i els consolidadíssims Caspary, que acaben d’estrenar Gäbi, un àlbum coeditat per Hotel Records i Bubota Discos. El manacorí Plan-ET, que el mes de febrer va treure el seu segon disc autoeditat, Amor blindat, també marcarà el ritme d’aquesta vetlada. 

Segons ha explicat l'organització, la festa pretén ser un punt de trobada que promocioni les noves propostes musicals, especialment les més properes, i que consolidi un circuit de música feta a Mallorca. “Volem promocionar l’escena local i continuar aportant propostes d’oci alternatives a la programació d’estiu consolidada de festivals, concerts i revetles”, expliquen. L’assistència al concert és gratuïta, i l’esdeveniment és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de sa Pobla i el Consell de Mallorca.

Sa Negretada és una nova proposta d’aquesta associació que és protagonista del Sant Antoni pobler amb l’organització anual del fogueró i la glosada popular, però que també té una important activitat estiuenca. L'entitat ha recordat que enguany s’ha fet la III edició del Trivial pobler en el marc de les festes patronals, s’ha organitzat el servei de bus revetler per visitar diferents concerts i festes a fora poble i s’ha participat en la festa del Cap de Bou de Talapi i en el festival de poesia Crestatx Poètic.

stats