Ingredients
- Lloms de conill
- Ceba i alls
- Pols de bolets
- Fetge de conill
- Julivert
- Galetes
- Vi ranci i vi blanc
- Brou de carn
- Aire de cafè
- Llorer i moraduix
- Pebre coent
- Saïm
- Oli d’oliva
- Sal i pebre bo
Preparació
Adobam els lloms amb sal i pebre bo i els posam a confitar, ben untats de saïm, dues hores i mitja a 70 graus. Passat aquest temps, els acabam cinc minuts al forn a 220 graus. Laminam els alls i els dauram amb una mica d’oli d’oliva i un poquet del saïm utilitzat per confitar els lloms. Hi afegim la ceba, el llorer, el moraduix i el pebre coent i ho cuinam en una greixonera tapada. Quan hagi passat una hora, hi afegim un raig de vi blanc, ho tornam a hidratar amb brou de carn i prosseguim la cocció fins que la ceba quedi confitada, cosa que pot dur-nos una altra hora com a mínim. Fregim els fetges, alls, una mica de julivert i unes galetes maries. Ho banyam amb un tassó de vi ranci i un poc de brou de carn. Ho capolam fins a aconseguir una picada ben fina. Muntam el plat amb una retxa de picada, uns punys de ceba, el llom a bocins i una mica d’aire de cafè. Bon profit!