CALENT I FRED

RECEPTA: Conill amb ceba de madò Terrasseta

Conill amb ceba de madò Terrasseta INGREDIENTS
Miquel Calent
20/08/2016
1 min

Ingredients

  • Lloms de conill
  • Ceba i alls
  • Pols de bolets
  • Fetge de conill
  • Julivert
  • Galetes
  • Vi ranci i vi blanc
  • Brou de carn
  • Aire de cafè
  • Llorer i moraduix
  • Pebre coent
  • Saïm
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre bo

Preparació

Adobam els lloms amb sal i pebre bo i els posam a confitar, ben untats de saïm, dues hores i mitja a 70 graus. Passat aquest temps, els acabam cinc minuts al forn a 220 graus. Laminam els alls i els dauram amb una mica d’oli d’oliva i un poquet del saïm utilitzat per confitar els lloms. Hi afegim la ceba, el llorer, el moraduix i el pebre coent i ho cuinam en una greixonera tapada. Quan hagi passat una hora, hi afegim un raig de vi blanc, ho tornam a hidratar amb brou de carn i prosseguim la cocció fins que la ceba quedi confitada, cosa que pot dur-nos una altra hora com a mínim. Fregim els fetges, alls, una mica de julivert i unes galetes maries. Ho banyam amb un tassó de vi ranci i un poc de brou de carn. Ho capolam fins a aconseguir una picada ben fina. Muntam el plat amb una retxa de picada, uns punys de ceba, el llom a bocins i una mica d’aire de cafè. Bon profit!

stats