Festivals

Arriba la IX edició del Ciclop de Sineu, un festival amb visió internacional i compromís local

Enguany el país convidat serà Irlanda

Presentació de la IX edició del Festival Ciclop de Sineu
ARA Balears
05/09/2024
1 min

PalmaArriba la IX edició del Ciclop de Sineu amb una programació ambiciosa que inclou una variada selecció d'espectacles de teatre visual, circ, dansa i teatre d'objectes, amb un fort enfocament en la interdisciplinarietat i la innovació. En la presentació duta a terme aquest dijous han explicat que enguany Irlanda serà el país convidat i, com a tal, participaran en el festival destacades companyies irlandeses com Síolta Collective, Squarehead Productions, Grainne O'Carroll & Sophie Kasser, entre altres.

El festival, que es durà a terme del 13 al 15 de setembre al municipi del Pla, s'ha consolidat com un referent de les arts escèniques de les Illes Balears. En aquesta IX edició un dels grans atractius serà la participació de Manolo Alcántara, reconegut artista de circ i guanyador del premi nacional de Circ l’any 2021. Un altre dels esdeveniments més esperats és l'actuació del circ balear-irlandès que oferirà una combinació d'aquesta disciplina entre artistes locals i irlandesos.

A més, el festival comptarà, una edició més, amb iniciatives consolidades com 'La Nit Canalla', una de les cites més populars, que consisteix a reunir, el vespre, una quinzena de joves d’arreu de Mallorca al C.IN.E de Sineu amb la missió de crear plegats una peça teatral que es presentarà l'endemà al migdia.

D'aquesta manera, Ciclop manté el seu compromís de ser una plataforma per a artistes emergents, tant locals com internacionals.

stats