Sons de nit
Cultura 22/07/2024

L’energia rockera inunda el Claustre de Pollença

El rock ha estat l’estil que ha fet vibrar el Claustre de Pollença aquesta vegada. Tres grups de corrents diferents han tornat a demostrar que el rock és un idioma universal

ARA Balears
2 min
Imatge del concert d'aquest diumenge

PalmaLa vetllada va començar amb el duet Yoko Factor, format per Andrea Trujillo i Pablo Herrero. Amb el seu estil de rock minimalista, carregat de distorsió i percussions ensordidores, van aconseguir encendre el públic des del primer acord. Les seves cançons, caracteritzades per una energia indomable, van deixar una forta impressió en els assistents que varen trobar en la força d'aquesta banda la introducció perfecta per a la vetllada més rockera que hi ha hagut fins ara al Festival SonsDeNit 2024.

A continuació varen tocar The Ripples. Amb un estil de rock & roll vibrant, inspirat en els anys 60 i 70, van animar i moure tot el públic. La seva música vital, amb melodies i veus elaborades i un aire glamurós van conformar un espectacle on els músics joves varen crear una complicitat damunt l'escenari amb l'ambient festiu del públic. Ballar i cantar les tornades de les seves cançons contribuïa a transformar l'ambient i a transportar els assistents a un entorn que probablement ja gaudien els seus pares.

La nit va culminar amb l'actuació de Fundación Francisco Frankenstein, el grup més reconegut de la jornada. Amb el seu estil de rock punk, van fer que el públic de totes les edats ballàs i botàs sense parar. L'energia desbordant i les lletres provocadores de les seves cançons van assegurar un tancament espectacular. La Fundación Francisco Frankenstein, coneguda per la seva trajectòria exitosa fora de Mallorca, ha participat en festivals de renom, ha tocat en diverses ciutats d'Espanya i s'ha consolidat com una de les bandes més influents del rock punk actual.

Per acabar amb aquesta nit de rock fet a Mallorca, un grup de nins va pujar a l'escenari a cantar dos temes amb la Fundación Francisco Frankenstein i va deixar tots els presents amb la sensació que, afortunadament, hi continuarà havent públic per al rock and roll.

stats