CINEMA
Cultura30/10/2017

El cinema 'Made in Balears', al festival internacional Evolution

Es farà la projecció de 28 títols signats per 27 cineastes de les Illes, 16 professionals i 11 joves promeses

Ara Balears
i Ara Balears

PalmaCoincidint amb l'equador del VI Evolution! Mallorca International Film Festival, cineastes de les Balears que participen en el certamen s'han reunit aquest dilluns per valorar la presència del segell cinematogràfic local al programa del festival de cinema independent, que se celebra a Palma fins al 4 de novembre.

A la trobada que s'ha duit a terme al Cafè Rialto Living han assistit Marcos Cabotà, Toni Bestard, David Sousa, Miquel Àngel Duran, Antònia M. Miró –productora d''En acabar' de Guillem Miró–, Álvaro Clemente, Carmen Molinar, Laura de l'Illa, Bernardo Arzayus, Ferran Bex, Domènec Boronat, Miguel Eek i Jainie Cowham.

Cargando
No hay anuncios

El cinema 'Made in Balears' ocupa un lloc destacat en el VI EMIFF amb la projecció de 28 títols signats per 27 cineastes de les Illes, 16 professionals i 11 joves promeses les cintes dels quals s'inclouen en la secció d'estudiants. La fundadora i directora del festival, Sandra Seeling, ha destacat que aquestes xifres "demostren el gran potencial que existeix vinculat a la indústria audiovisual a les Illes" i ha assegurat que "un dels principals objectius de l'Evolution! és mostrar al gran públic la fortalesa i la creativitat del cinema balear".

Les realitzacions amb segell balear incloses en el programa de la VI EMIFF són:

Cargando
No hay anuncios
  • Llargemtratges: 'Reevolution', de David Sousa Miró; 'Noctem', de Marcos Cabotá, i 'En acabar', 'opera prima' de Guillem Miró.
  • Curtmetratges: 'Woody&Woody', de Jaume Carrió; 'Blind Date in Port Adriano', d'Álvaro Clemente; 'The Melody of Evil', de Miguel Ángel Durán; 'Número 2', de Rubén Jiménez Sanz; 'La canción del pirata', de Laura de la Isla; 'Bailad para mí', de Rafa Rodríguez; 'Kyoko', de Marcos Cabotá, i 'Vida i mort d'un arquitecte', de Miguel Eek.
  • Curtmetratges dramàtics: 'My Daughter’s Things', de Bernardo Arzayus Pereáñez; 'Talia', de Toni Bestard, i 'Passatemps', de Ferran Bex.
  • Documentals: 'The Cracked Glaze', de Doménec Boronat Casanova; 'Gaza', de Julio Pérez del Campo i Carles Bover Martínez, i 'El hilo rojo', de Xiaomei Espiro.