Cultura05/02/2018

Manu Perrone: "Regalam emocions però rebem el doble del que donam"

A la fira Horeca, ha representat la cocteleria 'flair' de les Illes Balears a l’expositor de Distribucions Ca’n Xisco.

Aina Solano
i Aina Solano

PalmaLa seva passió per la cocteleria 'flair' o acrobàtica es va despertar el 2011 quan va fer un curs d’aquesta disciplina a Milà, on residia en aquells moments. Des de llavors, el jove italià (Gallipoli, 1990) resident a Mallorca, Manu Perrone, es va presentar al primer concurs de cocteleria de la Flair Academy de Milà i el va guanyar. A partir d’aquell moment es va endinsar en el que s’ha convertit en la seva profunda i absoluta passió.

L’any 2015 Perrone es va situar entre els set millors coctelers 'flair' d’Itàlia i el setembre de 2017 va obtenir el títol de subcampió de cocteleria 'flair' al Campionat de Cocteleria de Balears, que es va fer al Casino.

Cargando
No hay anuncios

"Molta energia, molt d’esforç i molt de sacrifici... i moltes hores, tant per estudiar i aprendre com per practicar". Aquests són, segons Manu Perrone, els principals requisits per poder dedicar-s’hi i arribar a ser bo en aquesta disciplina.

La vida de Manu Perrone, ara mateix se divideix entre matins d’entrenament a l’acadèmia Drinkmotions de Cocteleria, on es prepara per a properes competicions, i vespres de feina en diversos esdeveniments (càterings, espectacles i altres encàrrecs).

Cargando
No hay anuncios

Però el seu treball no acaba quan acaben les seves actuacions: cada vespre, abans d’anar-se’n a dormir, escolta música a casa seva. Fa una recerca constant per trobar les millor músiques per als seus espectacles. Reconeix que dorm entre 5 i 6 hores però confessa que aquest tipus de vida li agrada perquè coneix molta gent, viatja molt i té l’oportunitat de representar marques molt importants del panorama dels licors espirituosos a escala internacional.

A Manu Perrone, la dosi d’adrenalina i totes les emocions que causa i que a la vegada rep del públic és¡¡són les coses que més li agraden de la seva professió: "En aquesta feina regales emocions i reps el doble del que dones. No puc demanar més".

Cargando
No hay anuncios

Donen tot el que són en espectacles de 5 minuts. Però la seva passió és incondicional i el grau de

competitivitat no acaba mai: "Ara m’estic preparant per a la final del campionat internacional Roadhouse World Flair".

Cargando
No hay anuncios

A la fira Horeca, ha representat la cocteleria 'flair' de les Illes Balears a l’expositor de

Distribucions Ca’n Xisco.