Accident

Primeres paraules de Mario Vaquerizo després de l'espectacular caiguda: "Vaig una mica dopat"

Durant una actuació, el cantant va perdre l'equilibri i va caure de l'escenari

Mario Vaquerizo surt en defensa de Michael Jackson
2 min

BarcelonaL'eufòria dels concerts de vegades té conseqüències inesperades. Aquest cap de setmana, Mario Vaquerizo actuava amb el grup Nancys Rubias al festival Horteralia de Càceres, però el concert va acabar malament. En un moment de l'actuació el marit d'Alaska es va situar damunt d'una petita plataforma giratòria. Després de diverses voltes, Vaquerizo va perdre l'equilibri fins al punt de caure de l'escenari i aterrar damunt del públic que seguia el concert. Davant l'espant generalitzat, el cantant va ser traslladat immediatament a l'Hospital Universitari de Càceres, on aquest matí li han donat l'alta. "Ha sigut una caiguda molt tonta. Cal anar amb molt de compte amb les caigudes. Tinc una fractura de la vèrtebra quatre i la sis, però estic en molt bones mans. Ara vaig una mica dopat", ha explicat el cantant a la sortida de l'hospital. Ara mateix, el cantant es mou en una cadira de rodes i porta un collar ortopèdic.

Després de l'accident, Nancys Rubias va publicar un comunicat tranquil·litzador en què assegurava que, tot i l'espectacularitat del moment, la caiguda només va ser "un ensurt". Per la seva banda, Alaska també confirmava avui que el seu marit es recuperava favorablement, tot i que encara no l'havia pogut veure personalment perquè en el moment de la caiguda ella era a Itàlia. "Jo era fora d'Espanya, així que encara tinc l'ensurt. Vaig arribar ahir [diumenge a la nit] i a ell li donaran l'alta avui. Continua a Càceres, a l'hospital, i l'estan tractant molt bé", explicava avui al matí la musa de la Movida. Ara que ja té l'alta, el líder de Nancys Rubias es traslladarà a Madrid, on viu amb la seva dona.

Alaska ha detallat que, en principi, Vaquerizo només haurà de dur un collar durant un temps. A més, Alaska s'ha mostrat alleujada pel fet que la caiguda hagi quedat en una contusió i no hagi tingut conseqüències neurològiques. "És un festival i està tot controlat, molt medicalitzat. El van atendre a peu d'escenari i quan van veure que no recuperava la consciència ràpidament el van portar a l'hospital. Gràcies a totes les persones que el van atendre perquè podria haver estat una altra cosa", ha dit la cantant de Fangoria.

stats