El vi està elaborat amb una combinació de mantonegro, varietat autòctona de Mallorca, amb cabernet sauvignon, merlot i shira, amb una criança de 12 mesos en barrils de roure francès i 12 mesos més de repòs en la cava del celler.
Medalla d'or per a Macià Batle 1856
La marca ha guanyat el prestigiós concurs Sommeliers Wine Awards
13/05/2019
1 min
PalmaEstructura, intensitat i cos. Aquestes són les característiques que varen fer que el vi Macià Batle 1856 guanyàs la medalla d'or del concurs Sommeliers Wine Awards. El jurat n'admirà l'"espècia i la longitud de fruita fosca" i va descriure el vi com a "madur i ben equilibrat".
El cap del jurat, Laurent Richet MS, va explicar com va gaudir de l'"estructura, la intensitat i el cos" del vi Macià Batle 1856. "Amb joc, volcànic, amb ferro i plom", va afegir Sonal Clare de Purnell's Restaurant, membre del jurat, que va trobar la beguda "jove però accessible". Mentrestant, Timothy Connor, d'Heddon Street Kitchen, un altre dels membres del jurat, va pensar que era digne d'una medalla d'or pel seu valor i el seu punt de diferència.
Elaboració