Música

'Nostàlgia Airlines', de Maria Jaume, disc balear de l'any als premis Enderrock

Els diferents guardons s'entregaran en una gala que acollirà el teatre Principal de Palma el 6 de novembre

Portada del disc Nostàlgia Airlines, el tercer treball discogràfic de Maria Jaume
ARA Balears
30/09/2024
1 min

PalmaEls crítics del jurat dels premis Enderrock de la Música Balear 2024 han escollit Nostalgia Airlines, de Maria Jaume, com a disc de l'any i ha concedit un premi especial a Joan Miquel Oliver per Electronic Devices. La revista musical promotora dels guardons ha informat aquest dilluns, segons EFE, dels premis en les diferents categories, que s'entregaran en una gala programada per al 6 de novembre al teatre Principal de Palma.

En aquest acte es donaran a conèixer els guanyadors dels premis per votació popular, que després de la primera ronda lidera Anegats, Chiara Oliver, Maria Hein, Maria Jaume i Pitxorines.

El premi Enderrock de la Música Balear ha estat concedit al grup Ossifar, i la banda Anegats rebrà el reconeixement al conjunt de la seva trajectòria, mentre que la distinció a la personalitat musical s'ha atorgat al productor Mateu Picornell. Altres guardons concedits pel jurat d'especialistes són el premi al millor disc pop-rock per Retirada a temps, de Reïna; el de millor disc de pop-cançó d'autor per Tot allò que no sap ningú, de Maria Hein; el millor àlbum de folk per Un so que no es gasta, de Pitxorines; Oli, all i julivert, de Sebastià Gris, com a millor disc de jazz-instrumental, i Island Boy, de Guille Wheel, com a millor àlbum en llengua no catalana.

stats