Batalla judicial
Cultura 08/03/2023

Ordre de detenció a Mèxic contra el cantant Luis Miguel

Mentre la justícia mexicana el busca, l'artista ha estat vist recentment a Nova York amb Paloma Cuevas

2 min
El cantant Luis Miguel

BarcelonaLa situació de Luis Miguel al seu país es complica. Segons explica Diez Minutos, l'artista hi té pendent una ordre de detenció "motivada per la demanda que la seva ex, Aracely Arámbula, ha interposat contra ell" per "incomplir les obligacions de manutenció amb els dos fills" que tenen en comú. Concretament, la mare dels seus fills Miguel –de 13 anys– i Daniel –de 15– li reclama "una quantitat que supera els 250.000 dòlars".

Tot i que ara feia temps que no es feia pública cap nova disputa entre aquesta exparella, Arámbula i Luis Miguel ja van protagonitzar un divorci sonat, del qual es va fer ressò tota la premsa del cor a banda i banda de l'Atlàntic. Junts fins al 2009, la parella va intentar arribar a un acord de divorci pacífic que finalment va descarrilar i que va portar Arámbula a interposar dues demandes contra el cantant, una a Mèxic i una altra a Los Angeles. Malgrat la gravetat de l'assumpte, el representant legal d'Arámbula ha opinat a la revista que les influències que té Luis Miguel al seu país "li evitaran la vergonya de l'arrest".

Tot i que l'amor somriu a Luis Miguel, que des de fa mesos ja no amaga la seva relació amb l'andalusa Paloma Cuevas –ex del torero Enrique Ponce–, judicialment no està igual de bé. A banda del problema amb la manutenció dels seus fills, Luis Miguel ha hagut de pagar sis milions d'euros al també cantant Alejandro Fernández per incompliment de contracte. A l'artista, de 52 anys, Fernández li reclamava judicialment aquesta milionària quantitat per una gira que havien de fer conjuntament i que finalment no van fer per culpa de Luis Miguel a pesar que havia signat un preacord. Carlos Bremer, personatge televisiu mexicà propietari d'una notable fortuna, hauria ajudat el cantant a fer front a aquest pagament.

Mentre totes aquestes notícies sobre l'artista circulen per la premsa rosa, ell segueix viatjant amb la seva xicota arreu del món. Recentment, es va veure el cantant al costat de Cuevas pels carrers de Nova York. Va ser just després que ell anunciés que tornaria als escenaris en un tour aquest 2023 del qual encara no ha donat dates ni localitzacions.

stats