Música

Els Pets i La Ludwig Band, a les ordres de Pilarín Bayés i en concert a Londres

Pilarín Bayés ha dibuixat al cartell de l'actuació i participa en el vídeo promocional

ARA
08/07/2024
2 min

BarcelonaEls Pets i La Ludwig Band actuaran a la sala Scala de Londres el divendres, 29 de novembre. El concert l'organitza la promotora catalanoanglesa Bona Gents, que ja va muntar el de The Tyets i Julieta a la mateixa sala de King Cross el desembre del 2023. És a dir, després d'acostar les noves músiques urbanes catalanes a Anglaterra, ara es tracta d'oferir en un mateix espai i dia dues propostes de generacions diferents, però totes dues compromeses amb la cançó. "Un maridatge únic per connectar generacions a través del pop-rock català", diuen Bona Gents.

Per anunciar el concert a la Scala, un local amb capacitat per a 800 persones, la promotora ha fet un vídeo en què Lluís Gavaldà, el cantant d'Els Pets, fa de James Bond; la dibuixant Pilarín Bayés assumeix el paper de M, la cap dels serveis secrets britànics, i La Ludwig Band es posa a les ordres de tots dos. Tot plegat comença amb una trucada a una de les emblemàtiques cabines telefòniques vermelles britàniques... A més, Pilarín Bayés ha dibuixat el cartell del concert.

El concert d'Els Pets serà l'únic que faran aquest any fora de Catalunya i l'últim abans de la gira Cantant les quaranta, que començarà els dies 1 i 2 a l'Auditori de Girona i en què el grup de Constantí interpretarà les cançons dels discos Calla i balla, Bon dia, Agost i Som. L'actuació de La Ludwig Band, que serà la primera del grup a Anglaterra, és una més de la gira del disc Gràcies per venir (2023), un dels millors àlbums de l'any passat.

L'actuació d'Els Pets i La Ludwig Band té el patrocini d'Estrella Damm i compta amb el suport de Catalans UK, el casal català britànic. Una part dels guanys del concert es destinaran a l'Escola Catalana de Londres. Les entrades es poden aconseguir a www.bonagents.com

El cartell de concert d'Els Pets i La Ludwig Band a Londres.
stats