CALENT I FRED
Cultura29/01/2017

La recepta: Corbina amb guisat d'hivern

Miquel Calent
i Miquel Calent

CuinerIngredients

  • Corbina
  • Ceba
  • Patata
  • Grells
  • Espinacs
  • Bledes
  • Julivert i alls
  • Tomàtiga de ramallet
  • Tap de quartí
  • Sucre
  • Vinagre
  • Sucre moreno
  • Vi blanc i brou de peix
  • Sal, pebre bo i oli d’oliva

Preparació

Cargando
No hay anuncios

Netejam el peix, llevant i fent els lloms, racionant-los i llevant-los les espines. Torram el peix a la planxa i en retiram la pell. Ho acabam al forn cinc minuts a 200 graus. Fem un sofregit amb l’all picat menut, la ceba a juliana i la tomàtiga de ramellet ratllada. Quan aquest sigui ben melós i vulgui començar a aferrar-se, hi afegim una cullerada de sucre moreno, mig tassó de vinagre i un de vi blanc. Quan ho hagi absorbit, posam la tomàtiga tallada a daus, els espinacs, el julivert i la bleda. Ho cobrim de brou de peix i ho coem vint minuts a foc suau. Fem una vinagreta amb oli d’oliva, vinagre, sal, sucre i tap de quartí. Hi afegim espinacs, bleda, julivert i ceba tendra picats ben benuts. Muntam el plat posant una cullerada del guisat al fons del plat, el peix a sobre i vinagreta, a la qual en el darrer moment afegirem julivert arrissat i rabec germinat. Bon profit!