CuinerIngredients
- Negret
- Colflori
- Patata
- Ceba
- Alls
- Vi negre
- Pastanaga
- Espinacs
- Taronja
- Magrana
- Oli d’oliva
- Sal i pebre bo
- Sucre en pols
- Vinagre i espècies variades
Preparació
Netejam el negret i el tallam a bocins. L’adobam amb sal, pebre bo i oli d’oliva, i el deixam reposar un parell d’hores. El torram a foc fort just dos minuts. Feim un sofregit amb la ceba, els alls, la colflori i la pastanaga. Quan agafin bon color, hi posam els espinacs, la patata i una dosi generosa de les nostres aromàtiques preferides. Ho cobrim de vi negre i ho deixam coure mitja hora. Ho trituram emulsionat amb oli d’oliva. Tallam el tronxo de la colflori, que haurem reservat en cru, i el tallam ben menut. Feim uns grells de taronja al viu i esbajocam una magrana. Elaboram una vinagreta amb oli d’oliva, sal, sucre en pols i vinagre. Cal vigilar que no sigui molt àcida. Muntam el plat amb una cullerada de puré i el negret a sobre. Ho regam amb la vinagreta, a la qual afegirem la colflori, la taronja i el tronxo. Ho coronam amb germinat de rave. Bon profit!