Documental
Cultura 05/08/2024

El MajorDocs posa la mirada en la direcció de fotografia

El festival de cinema documental de Mallorca es durà a terme entre l'1 i el 5 d'octubre a Palma

ARA Balears
2 min
Cartell de la sisena edició de MajorDocs

PalmaLa sisena edició de MajorDocs es durà a terme entre l'1 i el 5 d'octubre a Palma. Aquest dilluns se n'ha fet públic el cartell, dissenyat per Ángel Luque, i que, segons els organitzadors, captura l'essència de la temàtica al voltant de la qual girarà la pròxima edició del festival: la direcció de fotografia i el dispositiu fílmic com a part essencial del procés de creació. El director de fotografia Santi Bazán també ha col·laborat en la realització de la imatge principal d'aquesta sisena edició.

També s'ha anunciat la presència del director de fotografia Mauro Herce, qui oferirà una classe magistral en el marc de la temàtica del festival de posar el focus en la fotografia, i els noms dels programadors d'enguany, entre els quals s'inclouen la gestora cultural Andrea Guzmán, el programador i crític Miquel Martí Freixes, la investigadora i programadora Margot Meca i l'antropòloga i programadora Lara Sousa. En tot cas, el primer participant anunciat amb relació a MajorDocs 2024 va ser el cineasta Nicolas Philibert, que en serà el convidat d'honor i que oferirà una classe magistral en el marc del festival.

Cartell de la sisena edició de MajorDocs.

Les acreditacions per a professionals estaran obertes, amb descomptes especials, fins al pròxim 1 de setembre a la web del festival, on pròximament s'anunciarà la programació completa.

MajorDocs és un projecte de Mosaic i El Obrador i compta amb el suport de l'Ajuntament de Palma, la Universitat de les Illes Balears, l'ICAA i Acción Cultural Española (AC/E), a més del patrocini de la Fundació Mallorca Turisme i la col·laboració de l'hotel Saratoga.

stats