Arts Escèniques
Cultura 27/07/2023

Sóller acull el cicle En Vi-U: un tast d'arts escèniques

La programació inclou activitats com actuacions de castellers, glosa i teatre

ARA Balears
1 min
Presentació Tast d'Arts Escèniques

PalmaL'Associació Cultural Arrel'ART ha presentat la programació cultural del cicle En Vi-U. Segons han explicat els organitzadors, es tracta d'un microfestival que té com a objectiu apropar espectacles, companyies i creadors de l'illa a Sóller. En aquest sentit, han recordat que es tracta d'una iniciativa que es duu a terme anualment des de fa vuit anys.

Així, la primera activitat consistirà en un itinerari pel Museu de Can Prunera, que inclourà la presència dels glosadors Cati Eva Canyelles, Miquel À. Adrover i Maribel Servera, que seran els encarregats de connectar el món de la glosa amb el de la rondallística. Pel que fa a dia 5 d'agost, a la plaça de la Constitució tindrà lloc un taller familiar amb els Castellers de Mallorca.

El cap de setmana següent (11 i 12 d'agost) es durà a terme la representació de l'obra de teatre familiar La reina dels embulls, de Viatge al Món de n'Aina. A continuació, el Casal de Cultura acollirà un concert de Biel Majoral. Dia 12 d'agost tindrà lloc un taller de titelles, conduït pels Joves Artistes de Sóller, i el vespre estarà dedicat a la tradicional Ruta Escènica, un itinerari per tres espais diferents en què els participants trobaran tres obres diferents, una d'elles la titulada Etna, de la sollerica Mariona Hauf, guanyadora del premi de creació teatral que convoca cada any el mateix Arrel'Art. Totes les entrades per als diferents espactacles es poden adquirir a preus populars al web de l'associació o a través de la plataforma tickeib.com

stats