Economia 22/08/2024

Aquest és el carrer més car de les Balears per comprar un habitatge

El preu mitjà supera els 7,5 milions d'euros

ARA Balears
1 min
Un carrer del barri de Son Vida, en una imatge d'arxiu

PalmaEl carrer Binicaubell de Palma (situat al barri de Son Vida) és el més car de les Balears per comprar un habitatge. Així ho determina l'estudi d'Idealista que assegura que el preu mitjà dels immobles en aquest carrer supera els 7,5 milions d'euros. A més, aquest carrer és el novè de l'Estat on el preu mitjà dels habitatges és més car.

Segons aquest informa del portal immobiliari Idealista, la Costa del Sol, Madrid, Barcelona i Palma es reparteixen els carrers més cars. El rànquing és liderat per la urbanització Coto Zagaleta de la Costa del Sol, on les cases costen de mitjana 12.304.091 euros seguit del passeig de la Marquesa Viuda Aldama, a la Moreleja (Madrid) on el preu mitjà dels habitatges en venda és d'11.324.500 euros i la urbanització Lomas Marbella Club també a la Costa del Sol (9.472.900 euros).

Un altre de les dades que destaca l'estudi és que el carrer més car de les Illes Balears és el quart amb el preu més elevat de tot l'Estat només per darrere d'Andalusia, Madrid i Catalunya.

stats