Economia02/04/2018

La important presència de cuiners de renom fa créixer la fira Arrels 2018 a Menorca

La segona edició del certamen gastronòmic reunirà xefs estatals i internacionals com el guanyador de cinc estrelles Michelin Paco Pérez

Iván Martín
i Iván Martín

MaóEl departament de Projecció Econòmica del Consell Insular de Menorca continua ultimant els detalls de la segona edició de la fira Arrels, que tindrà lloc els dies 14 i 15 d'abril al recinte firal de Maó. Un dels principals atractius d'aquesta fira són les demostracions de cuina a càrrec de reconeguts xefs de prestigi i que han obtingut rellevants reconeixements. Un d'ells és el català Paco Pérez qui, amb cinc estrelles Michelin, encapçala el llistat de participants.

El mallorquí Andreu Genestra, guanyador d'una estrella Michelin i propietari d'un restaurant a Capdepera, també hi divulgarà els seus coneixements gastronòmics. Completen el cartell de la fira Begoña Rodrigo, Adelf Morales, Emili Samper, Albert Mendiola i Maria José San Román, tots referents de la cuina d'àmbit estatal i internacional. Pel que fa a la representació menorquina, Victor Lidón, Miquel Sánchez, Felip Llofriu i Joan Puigpelat se sumaran a la festa de la fira Arrels i en configuraran l'aula de cuina sota el títol 'Nova Cuina Menorquina'.

Cargando
No hay anuncios

Les demostracions tindran com a requisit l'ús de productes autòctons. La seva durada estimada és de 45 minuts. Són gratuïtes per a tots els assistents i el repte és aprendre-hi noves tècniques i receptes. La Fira Arrels disposarà d'una aula de tast on es podran degustar diverses especialitats, així com una aula infantil per entretenir els més petits amb tallers de cuina. Per cert, l'organització i el Consell han convidat Lanzarote aprofitant la coincidència del 25è aniversari de la Reserva de la Biosfera a ambdues illes.