INE
Economia 20/09/2024

Les vendes del sector serveis augmenten a les Balears un 8,2% al juliol

Des de començament d'any la facturació del sector serveis ha crescut un 6,9% a les Balears, 3,9 punts més que la mitjana nacional

ARA Balears
1 min
Un cambrer serveix dinars en un restaurant del centre de Palma.

PalmaEl sector serveis de les Balears va augmentar la facturació un 8,2% el mes de juliol passat respecte al mateix període de l'any anterior, 1,7 punts més que la mitjana nacional, que va ser del 6,5%, segons ha informat l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

Des de començament d'any la facturació del sector serveis ha crescut un 6,9% a les Balears, 3,9 punts més que la mitjana nacional (3%).

Per la seva banda, l'índex d'ocupació al sector serveis va experimentar una variació del 0,8% a les Balears respecte del mateix mes de l'any anterior.

L'INE també ha informat que la xifra de negocis de la indústria va millorar a les Balears un 18,7% al juliol respecte al mateix període de l'any anterior, 13,7 punts més que la mitjana nacional, que va ser del 5%.

Des de començament d'any, la xifra de negocis de la indústria ha crescut un 5,8% a les Balears, 5,7 punts de diferència amb la mitjana nacional (0,1%).

stats