Bàsquet - Lliga Endesa

La meteorologia fa la guitza al Barça: l'Instant Replay de l'ARA

El Barça, que no pot viatjar dissabte, perd a la pista de l'Unicaja

BadalonaEl Barça va començar amb mal peu el primer dels tres partits com a visitant que ha d'encadenar. L'equip blaugrana va perdre a la pista de l'Unicaja (103-96). El conjunt culer tenia previst volar fins a Màlaga dissabte, però el seu vol de Vueling, l'aerolínia oficial del Barça femení, va ser cancel·lat per culpa de la meteorologia i l'expedició es va veure obligada a volar el mateix diumenge, tan sols unes hores abans del partit. La bona actuació de Justin Anderson no va tenir premi contra un dels rivals més en forma de la competició domèstica. Joan Peñarroya es va queixar de la diferència de tirs lliures.

Cargando
No hay anuncios

Gerard Encuentra encomana la seva fe

El Hiopos Lleida va superar el Río Breogan (77-81) i ja acumula dues victòries a la Lliga Endesa. Oriol Paulí va liderar l'anotació d'un equip que va saber protagonitzar una bona remuntada final per estrenar-se com a visitant. Les 22 assistències van permetre que el conjunt lleidatà tingués bons percentatges de tir. "Anant cinc punts per sota quedant dos minuts, els nois hi han cregut, i això és molt important. Marxo molt orgullós de tot l'equip", va destacar Gerard Encuentra, un entrenador amb la fe intacta.

Cargando

Dues males notícies per al Baxi Manresa

El Baxi Manresa va perdre amb claredat a la pista d'un Real Madrid que va dominar el partit des del primer quart i no va donar cap possibilitat al conjunt bagenc (86-61). "Hem de jugar tant al màxim de les nostres possibilitats per poder competir que quan ens passen coses ens frustra molt", va lamentar Diego Ocampo. La pitjor notícia va ser la lesió de Santiago Vescovi al final del tercer quart. "No fa bona cara i no soc gaire optimista", va dir el tècnic, que aquest dilluns coneixerà l'abast de la lesió.

Cargando

El Joventut encerta, el Bàsquet Girona no

Tot i la baixa de Michael Ruzic, el Joventut va sumar una victòria inesperada a la pista del Baskonia (79-82). Kamar Baldwin va fallar el triple que hauria enviat el partit a la pròrroga. "Era un partit difícil per a nosaltres i hem donat una resposta molt bona", va analitzar Dani Miret. Amb més caràcter que bon joc, el Bàsquet Girona va perdre a casa contra l'UCAM Múrcia (75-82). "No tenim tant talent com els rivals i la nostra plantilla és curta, així que si no fem un esforç tindrem problemes", va explicar Fotis Katsikaris.