Futbol - Lliga F

El Barça balla al ritme d'Alèxia per superar a base de golassos el Madrid CFF

El conjunt blaugrana, si dissabte guanya el Granada, serà matemàticament campió de la Lliga F

Alexia ha marcat dos gols contra el Madrid CFF

BarcelonaEl Barça femení segueix de festa. Després de certificar dissabte el seu bitllet per a la final de la Champions, el conjunt blaugrana ha fet un gran desplegament de joc ofensiu per golejar el Madrid CFF al Johan Cruyff (8-0). Alèxia Putellas, amb un golàs, ha obert el camí d'una golejada plàcida d'un equip ple de rotacions. La fam de les jugadores menys habituals, comandades per Alèxia, Mariona i Torrejón, que ha signat un doblet, ha esperonat una afició que estima i gaudeix de valent amb el conjunt de Jonatan Giráldez.

Les madrilenyes no han tingut cap opció. Al cap de set minuts de joc, una combinació deliciosa i elèctrica entre Patri, Pina i Alèxia ha suposat el primer gol del partit. La capitana, amb qualitat, ha trepitjat àrea per enviar la pilota al fons de la xarxa amb una bona rematada creuada. Deu minuts després Mariona, que tornava a la titularitat després de ser suplent contra el Chelsea a Stamford Bridge, ha castigat una errada en el rebuig d'Ana González.

La música celestial d'Alèxia continuaria amb una assistència, amb l'esperó, perquè Pina marquès el tercer després d'un gran revers i una rematada suau i ajustada al segon pal. El setge i el rock and roll blaugrana no s'aturaria aquí i encara caurien dos gols més abans de la mitja part. Vicky López, sempre complidora, culminaria un nou golàs de les de Giráldez, aquest cop a passada de Mariona. El cinquè seria obra d'Esmee Brugts, que ha cavalcat per la banda esquerra i Alèxia, novament assistent, li ha servit una pilota a l'espai que l'holandesa ha definit de meravella.

A la represa el Barça no ha abaixat l'accelerador i ha seguit combinant, pressionant i atacant. Perquè aquest equip no es cansa mai d'atacar. Torrejón ha sigut l'autora del sisè, també a passada d'Alèxia a la sortida d'un córner, i del setè, aquest cas després de l'assistència de Brugts.

El Madrid CFF, que ja havia encaixat un 7-0 en visites anteriors al Johan, rebia la golejada més àmplia amb un gol a les acaballes d'Ona Batlle, que havia entrat des de la banqueta i que ha recollit la segona assistència del partit de Mariona per finalitzar amb un bon recurs. Festa grossa. Si les blaugranes superen el Granada aquest dissabte, seran matemàticament campiones de la Lliga F.