BARÇA

T'expliquem com treballa BNN Technology, el nou patrocinador del Barça a la Xina

El Barça ha presentat un nou acord a la capital xinesa

BNN Technology, nou patrocinador del Barça a la Xina
Ara
12/12/2016
2 min

BarcelonaEl Barça segueix sumant patrocinadors a l'Àsia. El club ha presentat la marca xinesa BNN Technology com a nou Patrocinador Regional del Club per a les pròximes tres temporades. L’acte ha comptat amb la presència de Xavier Asensi, Managing Director de l’Àsia Pacífic; de Darren Mercer, director executiu de BNN Technology; i dels exjugadors blaugrana Éric Abidal i Gaizka Mendieta.

Amb aquest nou acord d’àmbit regional, BNN Technology distribuirà a través de NewNet continguts sobre el Barça de manera exclusiva mitjançant la secció esportiva de l’aplicació per a mòbils Xinhua’s News, que inclourà notícies sobre el Club, així com accés per participar en concursos i en jocs. A més, l’empresa xinesa organitzarà una sèrie de campus de futbol a la Xina, on més de 300 joves futbolistes es formaran per ser entrenadors certificats pel FC Barcelona i on podran perfeccionar la seva tècnica, coneixements tàctics i la seva forma física segons la metodologia de formació blaugrana. Un d’aquest campus se celebrarà al centre de formació oficial que el FC Barcelona té a Qingdao. Com a part de l’acord, BNN Technology portarà un grup de participants a presenciar un partit al Camp Nou.

BNN Technology és una empresa de tecnologia xinesa, de continguts i serveis que desenvolupa activitats de cooperació a llarg termini per lliurar als ciutadans de la Xina amb serveis de valor afegit, de contingut i d’oportunitats canviants. El grup té gairebé 300 empleats a tota la Xina i cotitza a la borsa des del 2014. El grup empresarial es dedica principalment a oferir la tecnologia als seus socis per facilitar el compliment dels pagaments en línia i en aplicacions mòbils a través d'aliances o acords d'afiliació amb socis corporatius i governamentals clau, i, el desenvolupament de continguts digitals, en línia i mòbil. A través de la seva associació amb Xinhuatong, BNN facilita els pagaments mòbils i altres serveis clau en l'aplicació mòbil de Notícies Xinhua en 12 províncies de la Xina. El canvi dels consumidors xinesos a "la vida al mòbil” està tot just començant i la tecnologia de la plataforma de BNN permet a les comunitats urbanes i rurals a través de la Xina per accedir a continguts exclusius i pagar per més serveis en línia.

stats