Futbol
Esports 22/09/2015

El CF Ripoll, "sorprès" perquè un àrbitre ha notificat en acta la presència d'una estelada a la seva samarreta

El club no espera cap tipus de sanció de la Federació, i defensa que no és l'únic club que l'hi porta

Roger Requena
1 min
L'àrbitre del Ripoll-Caldes va notificar la presència de l'estelada a la samarreta dels locals / CF RIPOLL

BarcelonaDiumenge, el CF Ripoll va perdre a casa 0-2 contra el Caldes Malavella. Un partit que no tindria més repercussió del que és habitual si no fos perquè l'àrbitre encarregat de xiular aquest partit del grup 17 de la Tercera Divisió catalana va notificar en acta la presència d'una estelada en la samarreta de l'equip local a través de les següents paraules: "Missatges emblemes: faig constar que el Ripoll CF portava en una de les mànigues de l'equipació una estelada, cosa que infringeix la normativa sobre portar missatges polítics en l'equipació. També s'hi veu clarament 'assemblea.cat'".

El president de l'entitat, Ramon Serra, ha explicat a l'ARA que està "sorprès i una mica xocat" per aquesta decisió. "El mateix àrbitre havia vingut aquí diversos cops i no n'havia fet esment. No sé per què, aquest cop, va considerar convenient dir-ho", ha apuntat Serra, que espera que la Federació no els apliqui cap tipus de càstig. "No hem rebut cap sanció. Esperem, desitgem i creiem que és gairebé segur que no en rebrem cap, és de sentit comú. Suposo que a la Federació Catalana en prendran nota, no en diran res, i no anirà a més".

Serra, però, no ha volgut relacionar la coincidència temporal d'aquest fet amb les eleccions del 27 de setembre. "No vull ser malpensat, suposo que serà un fet aïllat", ha comentat, i ha defensat que la seguirà portant a les dues equipacions: "No ens n'hem amagat mai. Juguem on juguem, ho farem amb l'estelada posada".

El Ripoll va adoptar en assemblea portar una estelada a la samarreta, i també d'assemblea.cat. "Vam ser dels primers clubs de Catalunya a fer-ho, i em consta que no som els únics, i n'estem ben orgullosos", ha sentenciat.

stats