Espanyol
Esports 02/01/2014

Collet desvela que l'Espanyol ha rebut una oferta per Thievy

El president blanc-i-blau també explica que molt possiblement la rebutjaran perquè no és prou interessant a nivell econòmic

Ara
1 min

BarcelonaJoan Collet, el president de l'Espanyol, ha desvelat aquest dijous que el club blanc-i-blau ha rebut una oferta d'un club estranger per fitxar Thievy Bifouma, tot i que posteriorment ha aclarit que molt probablement la rebutjaran, ja que no és suficient a nivell econòmic.

"Ens ha arribat una oferta oficial per Thievy. Ho he de parlar amb Òscar Perarnau [el director esportiu], però possiblement la nostra resposta serà negativa", ha dit Collet aprofitant la visita al centre hospitalari Vall d'Hebron, on l'equip espanyolista ha fet la tradicional visita als nens que hi ha ingressats. "Esportivament he de parlar amb Perarnau, però econòmicament no creiem que sigui el que valgui", ha afegit Collet. El preu de venda del jugador seria al voltant dels 3 milions d'euros, i la xifra que proposa aquest club estranger és molt inferior, tot i que no n'ha transcendit la quantitat.

D'altra banda, ha dit que Mattioni torna més tard del previst als entrenaments perquè: "El seu agent em va trucar i em va demanar uns dies més de permís per temes personals. Quan arribi [el jugador] haurà de donar explicacions al tècnic i al club", i no s'ha pronunciat sobre un possible traspàs del futbolista. Tampoc no hi ha novetats en el possible comiat de Sergio Tejera, mentre que pel que fa a les renovacions, ha explicat que no s'han tornat a reunir amb Kiko Casilla "des d'abans de Nadal", tot i que s'ha mostrat "convençut" de poder arribar a un acord per renovar.

stats