Bàsquet - Lliga Endesa

El vestidor del Madrid no fa olor de gessamí: l'Instant Replay de l'ARA

Mario Hezonja critica les decisions de Chus Mateo

BadalonaEl Reial Madrid ha començat la temporada a contrapeu i acumula dues derrotes en tan sols tres jornades de la Lliga Endesa. Esquitxat pel passaport fals de Marcus Slaughter, el club blanc viu dies difícils. Tot i jugar 34:05 minuts contra el Surne Bilbao Basket (83-79), Mario Hezonja es va queixar dels canvis de l'entrenador. "Juguem molts jugadors, se'ns canvia el ritme i és molt difícil agafar química", va lamentar l'aler croat.

Cargando
No hay anuncios

Patiment innecessari per a un bon Barça

Tres de tres. El Barça va sumar una nova victòria en la difícil visita a la pista del La Laguna Tenerife (91-95). La segona part de l'equip blaugrana, que va anotar 56 punts en 20 minuts, va ser molt seriosa. Nico Laprovittola va ser decisiu en un dia en què el conjunt culer va repartir 24 assistències. "Hem patit més del que era necessari, però estic content de la segona meitat que hem fet. Li hem de donar valor a la victòria, però hem de seguir millorant", va analitzar Joan Peñarroya.

Cargando

La derrota més inversemblant del Joventut

El Joventut Badalona va perdre un partit inversemblant a la pista del Casademont Saragossa (96-95). La Penya guanyava per set punts de diferència a mig minut del final, quan l'equip local va aprofitar les errades del conjunt verd-i-negre per forçar la pròrroga. Ante Tomic va fallar el tir decisiu en el temps extra. "Hem d'aprendre a jugar les possessions decisives", va explicar Dani Miret. "Hem regalat el partit", va afegir Guillem Vives.

Cargando

El Baxi Manresa ja juga com s'entrena

El Baxi Manresa ofereix sensacions molt positives i va obtenir la segona victòria de la temporada a la Lliga Endesa després de derrotar un Dreamland Gran Canària que arribava invicte al Nou Congost (79-58). El pas endavant de l'equip bagenc en defensa va deixar sense recursos un rival que va perdre 20 pilotes. "Hem aconseguit jugar de la mateixa manera com entrenem, i això és molt difícil", va opinar Diego Ocampo.

Cargando

Dissabte cruel amb Lleida i Girona

La jornada de dissabte va ser molt dolenta per als equips catalans. L'Unicaja va passar per sobre del Hiopos Lleida (101-63). "La valoració és fàcil, ens han esclafat, però segur que en traurem moltes conclusions", va analitzar Gerard Encuentra. A més, el Bàsquet Girona va perdre a casa contra el Coviran Granada (52-82). "És normal que la gent estigui molesta. No és només que hagis perdut sinó que ens costava creure en el que fèiem", va lamentar Fotis Katsikaris.