Lliga Endesa
Esports16/02/2014

El Barça sua per domar un Fiatc Joventut inconformista (88-79)

Un total de 6.003 espectadors han presenciat el partit en directe al Palau Blaugrana

BarcelonaLa millor versió del Fiatc Joventut que ha passat pel Palau Blaugrana en els últims anys ha venut cara la seva derrota contra el Barça (88-79). Tot i no tenir rebot ofensiu, l'equip verd-i-negre ha competit molt bé a Barcelona, on un total de 6.003 espectadors han presenciat un gran derbi català en directe.

La posada en escena del Fiatc Joventut ha estat brillant i li ha servit per fer-se amb una renda de 8 punts (7-15). La Penya, que ha anotat 9 dels 16 triples que ha intentat durant els dos primers quarts, ha arribat al descans amb una renda de quatre punts (43-47).

Cargando
No hay anuncios

Impulsat per un actiu Bostjan Nachbar, el Barça ha agafat oxigen en el marcador quan ha sabut endurir la seva defensa i equilibrar el seu atac. L'equip blaugrana s'ha fet amb una renda de nou punts a vuit minuts del final (75-66), però el Fiatc Joventut no s'ha rendit, ha arriscat en defensa i ha tornat a ajustar el marcador.

El Barça, que ha tingut Botsjan Nachbar (19 punts), Erazem Lorbek (17) i Brad Oleson (16) com a màxims anotadors, mai ha aconseguit tenir una renda de 10 punts. El Fiatc Joventut ha anotat 15 dels 27 triples que ha intentat (55%).