Esports
Esports 09/05/2014

L’Ajuntament de Barcelona reconeix l’aportació de David Moner a la capitalitat esportiva de la ciutat

El ple de l'Ajuntament de Barcelona aprova per unanimitat atorgar la Medalla d'Or al Mèrit Esportiu de la ciutat al president de la UFEC

àlex Gozalbo
1 min
David Moner, president de la UFEC / UFEC

BarcelonaEl ple de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest divendres per unanimitat atorgar la Medalla d'Or al Mèrit Esportiu de la ciutat al president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), David Moner. Els grups polítics han destacat la seva dedicació.

La tinenta d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, ha destacat el llegat "intangible i vital" d'una persona que resulta "imprescindible per entendre l'esport d'avui en dia a Catalunya, especialment des que al 1996 va ser escollit president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC)".

Tal com va publicar l'ARA, David Moner ja prepara el seu relleu i pensa en Gerard Esteva, vicepresident de la UFEC i president de la Federació Catalana de Vela, com a successor. Cansat dels atacs a l’autonomia de l’esport català, com la imposició de la llicència esportiva única, i pendent de la seva salut, l’advocat, de 80 anys, considera que cal començar a pensar en la transició.

stats