Selecció espanyola
Esports 20/06/2023

Gavi rep crits de "Puta Barça" durant el seu discurs a la celebració de la selecció espanyola

El mal moment el va viure al pavelló WiZink Center de Madrid, on es va festejar el títol de la Lliga de les Nacions

ARA
2 min
Celebración Liga de Naciones

BarcelonaEl títol de la Lliga de les Nacions guanyat per la selecció espanyola el diumenge passat davant Croàcia no va servir per aparcar momentàniament la rivalitat Barça-Madrid i la pitjor part se la va emportar Gavi, migcampista blaugrana de 18 anys. "Puta Barça", li va cridar reiteradament dilluns un sector de l'afició congregada al WiZink Center de Madrid, pavelló on disputa els seus partits el Reial Madrid de bàsquet, mentre el de Los Palacios intentava pronunciar el seu discurs de celebració com van fer la resta dels seus companys. Els crits despectius, entre els quals també va haver-hi els de "niñato, perro i fill de puta", van anar acompanyats de xiulets.

De totes maneres, Gavi va sobreposar-se als crits i als xiulets i va continuar parlant com va poder mentre companys seus a la selecció com el madridista Dani Carvajal i Fabián Ruiz, jugador del París Saint-Germain, intentaven apaivagar-los: "Volia agrair a tots els espanyols i a tota l'afició que ens ha donat suport en aquests dos partits. Sense ells això no hauria estat possible i estarem eternament agraïts. Visca Espanya!" Després d'aquest últim visca, gran part dels presents al WiZink Center el van aplaudir.

El Barça no ha tardat a sortir en defensa de Gavi i aquest dimarts al matí ha publicat a les seves xarxes socials una fotografia del davanter besant-se l'escut del club blaugrana mentre celebra un gol acompanyada de dos cors blaugranes. Precisament, el mateix jugador ha pujat una història a Instagram citant aquesta publicació i afegint-hi un "sempre Barça" acompanyat de dos altres cors, un de blau i un altre de grana.

Crits rient-se del seleccionador

Però Gavi no va ser l'únic protagonista que va rebre crits despectius al WiZink Center. Una gran part del públic també va cridar "Calb, calb" al seleccionador Luis de la Fuente, que ha agafat aire al davant de la selecció espanyola amb aquest títol després d'uns inicis a la banqueta en què es van qüestionar molt les seves capacitats per dirigir un projecte d'aquestes dimensions. De la Fuente, sorprès pels crits del públic, va preferir deixar pas als seus jugadors.

stats