Bàsquet - Lliga Endesa

Un gegant que segueix creixent als 29 anys s'estrena a Lleida: l'Instant Replay de l'ARA

Youssoupha Fall va estrenar titularitat a Lleida amb 10 punts i 5 rebots

Kenny Hasbrouck i Youssoupha Fall
06/10/2024
2 min

BadalonaEl Barça es va endur el duel català contra el Hiopos Lleida (74-78). Tot i la victòria, l'equip blaugrana va deixar algunes dades preocupants, com les 25 pilotes perdudes o un parcial negatiu de 16-0 en un tram final de molta rauxa local. Barris Nord, que va esgotar totes les localitats, va somiar amb la victòria en el seu retorn a la màxima competició. Youssoupha Fall, que en l'últim mesurament oficial va créixer fins als 2,22 metres (l'última dada el situava en 2,21), va estrenar titularitat amb 10 punts i 5 rebots.

Celebració del Bàsquet Girona.

Una malastrugança que datava del 2005

El Bàsquet Girona va trencar una malastrugança que datava del 2005 i va superar el Baxi Manresa (84-80). L'equip gironí no aconseguia la victòria en un derbi des de l'època Akasvayu. El conjunt bagenc havia dominat els quatre precedents dels últims dos anys a la Lliga Endesa. Les lesions de Juani Marcos i Sergi Martínez van ser l'única mala notícia per als locals.

Yannick Kraag a la Fonteta.

Una estadística mai vista en una dècada

Sense Ante Tomic ni Ádám Hanga, el Joventut Badalona no va tenir opcions a la pista del València Basket (84-60). El conjunt taronja va capturar 26 rebots en atac. La xifra és el millor registre global de l'última dècada de Lliga Endesa i el setè de tots els temps. "És una xifra de rebots que no havia vist mai, un número molt important. Hem perdut la concentració, tenim moltes coses a millorar", va analitzar Dani Miret, entrenador de la Penya.

Operaris eixugant la pista del Pazo Provincial dos Deportes de Lugo.

Lugo, avergonyit pel seu pavelló

El partit entre el Rio Breogan i el La Laguna Tenerife va ser suspès a falta de 7:53 per al descans amb el resultat 23-23. L'ACB va informar que el problema va ser "la humitat per condensació que va afectar el parquet de la instal·lació esportiva", però els aficionats van alertar que els problemes amb les goteres s'arrosseguen des de fa molts anys. "No es pot jugar amb la salut dels jugadors, cal aturar el partit", va demanar Alfonso Reyes, president de l'Associació de Basquetbolistes Professionals (ABP).

stats