Futbol - Primera Divisió

Guia del partit del Girona-Barça d'avui: horari, on veure'l i alineacions

Els dos equips catalans de Primera Divisió s'enfronten a Montilivi amb la segona plaça (i la Supercopa) en joc

ARA
2 min
Els jugadors del Girona, celebrant un dels gols a Montjuïc

BarcelonaGirona i Barça es veuran les cares aquest dissabte a Montilivi (18.30 hores) en un derbi català de màxim nivell en plena lluita per la segona plaça de Lliga, que dona accés a la Supercopa d'Espanya.

Els dos equips venen de sumar victòries, el Barça a Montjuïc davant el València (4-2) i el Girona al camp del Las Palmas (0-2). Actualment, els blaugranes estan dos punts per sobre del Girona quan falten cinc jornades perquè acabi la Lliga (73 i 71 punts respectivament). Els gironins, que han perdut pistonada fora de casa, segueixen mantenint Montilivi com el seu fortí, ja que només han perdut un partit a casa aquesta temporada, contra el Madrid el setembre passat. Per la seva banda, el Barça és el segon millor visitant de la Lliga amb només una derrota, també contra el Reial Madrid fa dues setmanes.

El Barça tindrà les ja conegudes baixes de Gavi, Balde (de llarga durada totes dues) i De Jong, mentre que el Girona no podrà comptar amb Borja García, que encara no ha debutat aquesta temporada, ni amb Cristhian Stuani, amb molèsties, ni amb Jhon Solís, que ha patit una lesió muscular i es perdrà el que queda de temporada. Tampoc podrà jugar per part gironista Pablo Torre, afectat per la clàusula de la por del Barça. La part positiva per a Míchel és que Juanpe tornarà a la convocatòria, ja recuperat d'una fractura nasal fruit d'una topada amb Yan Couto.

Hora del partit Girona-Barça

El partit es disputarà aquest dissabte a les 18.30 hores a Montilivi (Girona).

On es pot veure el partit Girona-Barça

El duel català es podrà veure en directe per televisió a través de la plataforma DAZN. També es podrà seguir al directe de l'ARA minut a minut.

Alineacions probables del partit Girona-Barça

Girona FC (3-5-2): Gazzaniga; Eric Garcia, David López, Blind; Yan Couto, Iván Martín, Aleix Garcia, Yangel Herrera, Miguel; Savinho i Dovbyk.

FC Barcelona (4-3-3): Ter Stegen, Kounde, Araujo, Cubarsí, Cancelo; Christensen, Gündogan, Fermín; Lamine Yamal, Lewandowski i Raphinha.

Àrbitre: Alejandro Hernández Hernández (Comitè Canari) i Juan Martínez Munuera (Comitè Valencià) al VAR.

stats