Bàsquet - Lliga Femenina Endesa
Esports 20/11/2022

"Impotència màxima": un triple fora de temps indigna el Cadí La Seu

A diferència del que passa en el bàsquet masculí, els àrbitres de la Lliga Femenina no tenen la possibilitat de revisar les jugades dubtoses

2 min
Celebració de les jugadores del Lointek Gernika

BarcelonaUn triple de Brooque Williams fora de temps va evitar la victòria del Cadí La Seu contra el Lointek Gernika (68-70). L'equip català es va quedar sense la recompensa del triomf a la pròrroga per culpa de l'errada arbitral. A diferència del que passa en el bàsquet masculí, els àrbitres de la Lliga Femenina Endesa no tenen la possibilitat d'utilitzar l'instant replay per revisar les jugades dubtoses.

Jordi Acero, entrenador del Cadí La Seu, va fer servir les xarxes socials per expressar la seva indignació. "Impotència màxima", va escriure el tècnic. El club, per la seva banda, va respondre amb ironia a un tuit publicat des del compte oficial de la Federació Espanyola (FEB) en què es parlava d'una cistella "sobre la botzina" quan al vídeo s'aprecia clarament que el tir està fora de temps.

"Després d'aquest partit se'm queda cara de bocabadada. Quan hi ha els recursos...es revisa la jugada, es felicita el rival i se segueix treballant. En una lliga que cada any és més bona i les victòries van tan cares, és quan t'adones que no en tens i llavors sorgeix la impotència. Avui ens ha passat a nosaltres, no serem les primeres ni les últimes. Entre totes hem de seguir exigint i lluitar per les igualtats", va deixar anar Ari Pujol, jugadora del Cadí La Seu.

L'altra cara de la jornada va ser per als altres dos equips catalans de la Lliga Femenina Endesa. L'Spar Girona va superar el Movistar Estudiantes (87-75) en un partit que va reunir 4.693 persones a Fontajau.

Imatge de Fontajau durant el partit de l'Spar Girona

El Barça CBS, per la seva banda, va superar el Durán Maquinaria Ensino (69-74) i es converteix en la gran sorpresa d'aquest inici de temporada.

stats