Primera Divisió

La LFP anuncia els horaris de la vuitena jornada

El Barça rebrà el Deportivo el dissabte 15 a les 16.15 hores, mentre que l'Espanyol jugarà divendres 14 al camp del Las Palmas (20.45 hores)

Horaris de la vuitena jornada
Ara
12/09/2016
1 min

BarcelonaLa LFP ha anunciat aquest dilluns els horaris de la vuitena jornada de Primera Divisió. El Barça rebrà el Deportivo el dissabte 15 d'octubre a les 16.15 hores (beIN Sports), mentre que l'Espanyol jugarà divendres 14 d'octubre al camp del Las Palmas (20.45 hores, GOL).

El Reial Madrid, per la seva banda, visitarà el Betis el dissabte 15 d'octubre a les 20.45 hores (Movistar Partidazo).

El València i el Celta són els únics equips que no han sumat cap punt després de tres jornades. Si els gallecs han perdut contra el Madrid i l’Atlètic, el València no ha sumat punts amb un calendari menys exigent: Las Palmas, l’Eibar i el Betis, amb dos partits a Mestalla. Diumenge, el dia del debut de nous fitxatges com Garay o Munir –va entrar a la segona part–, l’equip local va aixecar un partit que perdia 0-2 malgrat la vermella a Enzo Pérez. Però a l’últim minut, Rubén Castro va fer el 2-3. “Sóc tan culpable de la derrota com els jugadors. És un cop molt dur, molt”, va admetre Ayestarán en roda de premsa.

Aquest, però, és el pitjor inici de temporada del València en 17 anys, des de la temporada 1999-2000, quan també va perdre els tres primers partits, contra el Racing, l’Espanyol i l’Alabès. Aquella temporada, curiosament, el València va arribar a la final de la Lliga de Campions, amb Héctor Cúper a la banqueta.

stats