Bàsquet - Lliga Endesa

Les llàgrimes d'un altre argentí deixen glaçat el Barça: l'Instant Replay de l'ARA

Lesió de Nico Laprovittola contra el Baskonia

Nico Laprovittola, abans de lesionar-se
20/10/2024
2 min

BadalonaEl Barça no va poder completar la seva setmana perfecta i va perdre contra un Baskonia farcit de baixes (89-93). Tot i la derrota, la pitjor notícia per a l'equip blaugrana no va ser el resultat sinó la lesió de genoll de Nico Laprovittola. L'argentí, que havia repartit nou assistències en 16 minuts, va abandonar el parquet sense poder posar el peu a terra. "Hem anat sempre per darrere en el marcador i ells són els justos guanyadors", va dir Joan Peñarroya.

Els jugadors del Hiopos Lleida celebrant la victòria

La sorpresa d'Encuentra al consultar la classificació

El Hiopos Lleida es va estrenar i va sumar contra el Baxi Manresa la seva primera victòria en la Lliga Endesa (83-81). Gerard Encuentra va saber explotar les virtuts d'un equip que encara anirà a més amb el pas de les jornades. "Ens mereixíem aquesta victòria. Això és molt llarg; ara he vist la classificació i estem a una victòria de la Copa del Rei. Encara som un equip en construcció", va recordar l'entrenador local.

Dani Pérez progressant amb la pilota

Més presa de decisions i menys tàctica

El Baxi Manresa perd pistonada lluny del Nou Congost, on ha perdut tres partits. La seva aposta valenta no té el mateix premi quan juga com a visitant. Un parcial de 12-0 en l'últim quart va ser definitiu a Lleida. "Hi ha fases en què ens aturem en el cinc contra cinc, però no crec que sigui un tema de tàctica col·lectiva, sinó individual. Els jugadors han de prendre decisions. Vaig més enfocat a la millora dels jugadors", diu Diego Ocampo.

Fotis Katsikaris, entrenador del Bàsquet Girona

Katsikaris demana un canvi d'actitud

El Bàsquet Girona no va poder competir contra un Reial Madrid necessitat de bones notícies (95-67). Un tercer quart demolidor va acabar amb les esperances de l'equip gironí. "No era per guanyar el Reial Madrid, però volíem recuperar sensacions com a equip i lluitar cada possessió i cada rebot. Hem de fer molts passos endavant. Si seguim així, no veig com ens en sortirem. Hem de canviar l'actitud"; va reconèixer Fotis Katsikaris.

Pau Ribas controlant una pilota amb les dues mans

La Penya no troba el camí de la regularitat

El Joventut ha començat la temporada amb mal peu. La Penya va perdre dissabte contra el Río Breogán (70-76) i ja acumula cinc derrotes en sis partits. "Estem en un moment en què la nostra irregularitat i la nostra inconsistència ens està impedint jugar amb confiança. Ens està costant ser competitius i arribar al nivell de joc que es necessita per guanyar aquests partits. Hem de recuperar la mentalitat", va analitzar Dani Miret.

stats