Futbol

Ja és oficial: el Barça respira amb Lamine Yamal

La llista de Santi Denia per als Jocs Olímpics de París té dos jugadors del Barça

ARA
1 min
Lamine Yamal

BarcelonaJa és oficial la llista de convocats de l'equip de futbol masculí d'Espanya per als Jocs Olímpics de París. S'ha confirmat que Lamine Yamal, la gran promesa del Barça, no acudirà a la cita i, per tant, podrà estar present en l'inici de Lliga a les ordres del seu nou entrenador, Hansi Flick. En canvi, Fermín López, Pau Cubarsí i Eric Garcia (tots tres amb fitxa amb el club blaugrana) sí que formaran part del conjunt dirigit per Santi Denia. En total, dels 22 jugadors, 7 són nascuts a Catalunya. Una altra dada és que cap dels convocats és futbolista del Reial Madrid.

La llista completa de l'equip espanyol de cara als Jocs és la següent:

Porters: Arnau Tenas (PSG), Joan Garcia (Espanyol) i Alejandro Iturbe (Atlètic de Madrid).

Defenses: Marc Pubill (Almeria), Juanlu Sánchez (Sevilla), Eric Garcia (Barça), Cristhian Mosquera (València), Pau Cubarsí (Barça), Jon Pacheco (Reial Societat), Miguel Gutiérrez (Girona) i Juan Miranda (Betis).

Migcampistes: Álex Baena (Vila-real), Pablo Barrios (Atlètic de Madrid), Adrián Bernabé (Parma), Beñat Turrientes (Reial Societat), Aimar Oroz (Osasuna) i Fermín López (Barça).

Davanters: Sergio Gómez (Manchester City), Diego López (València), Sergio Camello (Rayo Vallecano), Samu Omorodion (Atlètic de Madrid) i Abel Ruiz (Sporting de Braga).

Els únics dos jugadors que doblaran Eurocopa i Jocs Olímpics són Baena i Fermín.

stats