Futbol

Passadís, golejada i festival: el Barça femení si sap com engrescar (7-0)

L'equip blaugrana no pateix contra l'Athletic de Bilbao i arriba als 3.000 gols a la lliga

BarcelonaMés de cinc mil persones han gaudit amb un nou estival del Barça. En el primer partit de lliga després de certificar que guanyen la lliga de nou, les jugadores blaugranes van rebre el passadís d'honor de l'Athletic de Bilbao, abans de golejar les basques per un clar 7-0.

Pensant ja en la final de la Lliga de Campions de Bilbao contra l'Olympique de Lió, Giraldez ha fet algunes rotacions, però això no ha evitat una primera part plàcida en què les joves han marcat el camí. Després del gol de la mallorquina Mariona, que avui arribava als 300 partits amb el Barça, han arribat aquells de Bruna i Vicky López. A la segona part, la defensa de l'Athletic s'ha trencat i han anat caient més gols, obra de la neerlandesa Esmee Brugts i Vicky López. Amb 25 minuts per jugar, han entrat tres de les millors jugadores del planeta a la vegada, Alexia Putellas, Graham Hansen i Aitana Bonmatí. Poc després, han entrat en defensa Engen i Irene Paredes, per no perdre ritme. La golejada s'ha tancat amb un segon gol de Mariona i un darrer d'Ona Batlle a assistència d'Aitana. Amb aquest resultat, el Barça ja ha arribat als 3.000 gols a Primera.