Bàsquet - Lliga Endesa

Peñarroya, un bon pastor que sap olorar els llops: l'Instant Replay de l'ARA

L'entrenador del Barça celebra el bon partit de l'equip, però té clar que rebrà crítiques quan les coses no surtin bé

2 min
Joan Peñarroya donant instruccions als jugadors del Barça

BadalonaUn Barça molt concentrat es va estrenar amb nota contra el Coviran Granada (91-65). El guió de Joan Peñarroya va ser interpretat a la perfecció per uns jugadors amb ganes de fer una bona temporada. L'entrenador, que va deixar sense jugar Willy Hernangómez per unes molèsties físiques, va ironitzar amb les conseqüències que poden tenir les seves decisions. "Si va bé i guanyem no passarà res. Si va malament i perdem ja em tirareu els llops a sobre", va dir.

La naturalitat de Gerard Encuentra per no amagar el català

El Hiopos Lleida no va poder treure avantatge d'una diferència d'onze punts i va acabar perdent a la pròrroga a la pista del Casademont Saragossa (101-91). Un parcial de 14-4 en el temps extra va acabar amb les esperances de l'equip entrenat per Gerard Encuentra. "Analitzarem el vídeo i trobarem 10.000 errades", va lamentar el tècnic, que va traduir una resposta seva al castellà per poder mantenir el català durant la roda de premsa.

Celebració de Kassius Robertson.

El primer KO del jugador amb nom de boxejador

Kassius Robertson, que va ser batejat per la seva mare en honor a Cassuis Clay, nom de pila de Muhammad Ali, va noquejar l'UCAM Múrcia amb una actuació sensacional (91-76). L'escorta canadenc del Joventut va anotar 25 punts en 23 minuts. "No estem tirant molt de tres punts, però la selecció és bona", va analitzar Dani Miret, entrenador de l'equip verd-i-negre. Sito Alonso, extècnic de la Penya, va ser desqualificat.

Derrick Alston Jr.

Un cognom que té bona química amb el Nou Congost

El Baxi Manresa va donar la sorpresa contra el València Basket (77-73). L'actuació de Derrick Alston Jr., fill del mític jugador que es va proclamar campió amb l'equip bagenc la temporada 1997-98, va ser decisiva. L'aler pivot va sumar 20 punts i 5 rebots. "El meu pare m'havia parlat moltes vegades de l'ambient del Nou Congost. He pogut comprovar que és increïble i m'ho he passat molt bé jugant", va explicar.

Temps mort de Fotis Katsikaris a Màlaga.

Màlaga, un obstacle massa gran per al Bàsquet Girona

El Bàsquet Girona va perdre a la pista de l'Unicaja (90-73). “És un equip que juga de memòria i sap quan t’han de fer mal. Era una prova molt bona de veure com funciona la lliga per als nous jugadors, estem en construcció i hem d’aprendre de les coses que hem fet malament", va analitzar Fotis Katsikaris, entrenador de l'equip gironí.

stats