Bundesliga
Esports 14/03/2014

Pep Guardiola: "El Bayern és un dels millors clubs del món gràcies a la personalitat d'Uli Hoeness"

L'entrenador del Bayern Munic ha parlat de l'expresident del club

Efe
1 min
Guardiola, en roda de premsa

BerlínL'entrenador del Bayern Munic, Pep Guardiola, ha dit aquest divendres que el club haurà de seguir treballant tal com li va ensenyar Uli Hoeness, que ha dimitit de tots els càrrecs i que va marcar durant dècades el dia a dia del vigent campió d'Europa.

"No és fàcil per mi parlar en un dia com avui. Voldria parlar millor l'alemany per poder expressar el que sento", ha dit Guardiola al començament de la conferència de premsa del Bayern Munic prèvia al partit de la Bundesliga contra el Bayer Leverkusen.

"Fa només uns mesos que sóc aquí i he vist com d'important és Uli Hoeness per a aquest club. El Bayern és un dels millors clubs del món i això ha estat en bona part possible gràcies a la personalitat d'Uli Hoeness", ha afegit. Guardiola va dir que no es tractava només de la seva opinió, sinó del que havia conclòs després de moltes converses amb gent que treballa amb ell al Bayern, entre ells els jugadors.

"Uli mereix tot el nostre respecte, ell és i seguirà sent el meu amic. Ara hem de seguir treballant com ell ens va ensenyar", ha dit. "Hem de seguir el nostre camí, Uli ho sap i els jugadors també, i ara hem de concentrar-nos en cada partit", ha sostingut.

stats