Esports08/04/2016

La selecció espanyola anirà als Jocs Olímpics en derrotar al Canadà (7-8)

El combinat de Gabi Hernández ha aconseguit un bitllet per Rio en accedir a les semifinals del Preolímpic de Trieste

Roger Requena

BarcelonaLa selecció espanyola masculina de waterpolo serà als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Després de protagonitzar un Preolímpic on han anat de menys a més, els homes de Gabi Hernández han aconseguit el desitjat bitllet per la cita olímpica en derrotar als quarts de final al Canadà (7-8), que ha quedat sense premi.

Eufòria per uns i decepció pels altres. En una ronda que serveix per decidir les darreres quatre seleccions que aniran als Jocs, l'espanyola ha fet els deures i s'ha imposat en un partit dominat d'inici a fi. La igualtat ha durat fins el 2-2 que s'ha registrat superat el primer quart, quan Espanya s'ha començat a distanciar del Canadà amb un joc efectiu en atac i sòlid en defensa.

Cargando
No hay anuncios

Els d'Hernández s'han apoderat del partit a partir de tres gols consecutius que els han situat 3-5, un avantatge que han mantingut fins al tram final. El Canadà, sempre ha remolc, ha vist com la distància s'ha ampliat fins el 4-8 que deixava vist per sentència el partit. La reacció canadenca tardat massa en arribar i no ha estat suficient, de manera que s'ha quedat a un gol de forçar la pròrroga.

El rival d'Espanya a les semifinals del torneig serà Itàlia, botxí dels romanesos (8-7). Així, els quatre equips classificats pels Jocs són Hongria, França, Espanya i Itàlia.