Espanyol
Esports 27/11/2013

Thievy s'exercita amb el grup i suavitza la polèmica

El davanter francès va treballar al marge dilluns i va obrir cert debat amb diverses piulades al seu compte de Twitter

Efe
1 min
Thievy i Colotto s'entrenen al marge del grup a Sant Adrià

Sant Adrià del BesòsEl davanter francès Thievy Bifouma s'ha exercitat aquest dimecres amb els seus companys a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol després de treballar al marge dilluns passat i realitzar unes declaracions en les xarxes socials que convidaven a pensar en el seu malestar en l'equip.

La versió del club és que el futbolista no va estar en el partidet d'entrenament ja que havia de fer treball diferenciat. "Demà et vull, passat ets el pitjor, demà passat t'estimo... la vida plena d'obstacles que et fa més fort", va escriure el francès dilluns a Twitter.

A més, durant el dia van aparèixer informacions sobre l'interès de Thievy a tornar a Les Palmes, a Segona divisió, on va jugar cedit la temporada passada. En el bloc canari va deixar molt bones sensacions i va aconseguir 11 dianes sent titular indiscutible i molt estimat per l'afició.

L'atacant, que no va entrar en la convocatòria de Lliga davant el Rayo Vallecano, va signar un bon inici de temporada, amb tres dianes, encara que el seu protagonisme en l'equip ha baixat a mesura que avancen les jornades. De tota manera, el mateix Javier Aguirre ha destacat en ocasions la seva qualitat públicament.

Tant el club com els representants del francès, amb contracte amb l'Espanyol fins al 30 de juny de 2017, s'han desmarcat de qualsevol moviment en el mercat d'hivern. El cos tècnic, almenys a nivell extern, no ha pres cap mesura després d'aquest episodi i aquest matí el futbolista ha estat un més.

stats