Tenis

El vídeo del comiat de Rafal Nadal: "Ma mare ha fet tots els sacrificis possibles perquè sempre pogués tenir tot el que volia"

El tennista manacorí ha parlat de la seva trajectòria, rivals, companys, equip, de la seva família i dels aficionats

10/10/2024
2 min

PalmaRafa Nadal ha anunciat que deixa el tennis a través d'un vídeo a les seves xarxes. En el seu discurs ha parlat de la seva trajectòria, rivals, companys, equip, de la seva família i dels aficionats. Una part molt especial del vídeo és quan ha parlat de la seva família, que "ho és tot per a mi", començant per la seva mare, a la qual li ha agraït tot el que ha fet d'ençà que va començar a jugar. "Ma mare ha fet tots els sacrificis possibles perquè sempre pogués tenir tot el que volia".

Després ha parlat també del seu pare, a qui ha definit com "la meva font d'inspiració en tots els sentits i un gran referent i exemple a seguir". Pel que fa a la seva dona, Mery Perelló, li ha agraït el suport, l'ajuda i la vida que té i que han construït junts. "Ets la meva companya de viatge perfecta", assegura en el vídeo. Nadal també ha parlat del seu oncle Toni, "la persona per la qual vaig començar a jugar a tennis" i la seva germana, de qui ha destacat la gran relació que tenen i han tingut sempre.

Pel que fa a la seva retirada, el manacorí ha assegurat que "han estat uns anys difícils, aquests dos darrers sobretot, no he estat capaç de jugar sense limitacions". "Tot té un principi i un final i ara ha arribat el meu final", ha explicat amb tristesa el tennista.

Per acabar, ha volgut donar les gràcies també a tot el món del tennis i agrair el suport dels aficionats durant tota la seva trajectòria. "No puc agrair de cap manera el que m'heu fet sentir, m'heu donat l'energia que necessitava en tot moment".

stats