cellers
Xisca Armero: "Recordaré tota la vida el brindis amb Joan Manuel Serrat"
Societat |
09/02/2025
“Doneu salaris dignes als joves i, llavors, tindran coses a celebrar i ho faran amb vi”
Suplements |
05/02/2025
El vi blanc català fa el 'sorpasso' al negre: tu també t'has fet més de blanc?
Suplements |
29/10/2024
La memòria amagada dels cellers restaurants
Cultura |
03/10/2024
Viticultors de Mallorca preveuen recollir menys raïm, però de més qualitat aquesta verema
Societat |
21/08/2024
Una nit a Porrera
Opinió |
21/07/2024

Eloi Cedó Perelló: “Faig la verema tot sol; al Twingo hi caben 300 quilos i busques de raïm”
Cultura |
21/04/2024
Un cava de Parés Baltà entre els millors escumosos del món segons el 'New York Times'
Suplements |
27/12/2023
Meritxell Falgueras: "El bon vi és el que s'acaba"
Suplements |
20/09/2023
No pagueu pels anuncis, que us els faig
Opinió |
18/08/2023

Com és un vi quan el fa un gran tastador?
Suplements |
24/03/2023