El Bulli
Aquells culets d’aquelles ampolles
Opinió |
16/08/2024
El vi que hi havia a la tomba de Tutankamon i com reproduir-lo, en un sol llibre
Suplements |
22/02/2024
Albert Adrià: “No penso sortir de l’Enigma perquè assumir compromisos em suposa un mes fora de la cuina i agafar més de vuitanta vols l’any"
Suplements |
29/01/2024
David Seijas: "He superat l'addicció a l'alcohol gràcies a l'amor al vi"
Suplements |
10/10/2023
Albert Adrià: “Un dels errors més grans de la meva vida va ser rebutjar ser propietari del restaurant El Bulli"
Suplements |
04/07/2023
Juli Soler, un heterodox a la sala
Opinió |
15/11/2022
10 claus per innovar inspirades en El Bulli
Suplements |
10/01/2022
Vidre, quan el menjar sembla transparent
Cultura |
14/10/2016
La casa Sotheby's subhastarà el celler d'El Bulli
Cultura |
28/11/2012
El mètode de Ferran Adrià, segons Hannah Collins
Cultura |
04/02/2012