El Celler de Can Roca
Menú de postres, hotel, celler i exposició: així serà el nou gran complex dels germans Roca al castell de Sant Julià de Ramis
Suplements |
06/05/2024
“No tenim res en contra dels 'ceviches' però volem reivindicar els escabetxos”
Suplements |
16/04/2024
La millor sommelier de Catalunya
Opinió |
29/02/2024
La cuina d'on han sortit 20 estrelles Michelin
Suplements |
15/11/2023
Crònica d’un tast històric i segurament irrepetible: l’escumós que es disputen els millors restaurants del món és català
Suplements |
11/10/2023
Sardines en escabetx, la recepta del cuiner Joan Roca del Celler de Can Roca
Suplements |
02/09/2023
Jordi Roca: “M’han ofert tot tipus de drogues perquè, quan em veien amb el coll enrere i sense veu, es pensaven que en prenia”
Suplements |
25/04/2023
Jordi Cruz: "Tenim els restaurants de tres estrelles Michelin més barats d'Europa, i són sostenibles"
Suplements |
10/01/2023
A Disfrutar
Opinió |
19/07/2022
Josep Roca, elegit millor sommelier del món
Societat |
19/07/2022
Joan Roca: "A Menorca hi ha propostes gastronòmiques de molt nivell"
Societat |
02/05/2022
Josep Roca: “Parlem molt de sostenibilitat i de reciclatge però no de recuperar memòria”
Suplements |
01/12/2021
Josep Roca, sommelier del Celler de Can Roca: “Cuinarem 'platillos', menuts, guisats i escabetxos per reivindicar la cuina catalana, que és el que toca amb el temps que vivim”
Suplements |
05/03/2021
Josep Roca: “Hem canviat la pell per continuar amb la bellesa del nostre ofici”
Societat |
23/06/2020